Platforma REThink

Screenshot 2023-10-24 185229

Platforma este creată special cu scopul de a sprijini bunăstarea emoțională atât a tinerilor, cât și a adulților. Se numește REThink Platform și scopul său principal este de a oferi o gamă largă de intervenții care pot îmbunătăți sănătatea emoțională. Aceste intervenții nu sunt doar eficiente, ci și se bazează pe dovezi științifice solide.

Caracteristicile cheie ale platformei REThink sunt:

  1. Accesibilitate: este concepută pentru a fi ușor accesibilă, ceea ce înseamnă că oricine are nevoie de aceste intervenții le poate folosi fără bariere semnificative. În plus, platforma este disponibilă atât pentru web, cât și pentru mobil.
  2. Atractivitate: Intervențiile și resursele disponibile pe platformă sunt prezentate într-un mod care le face atrăgătoare și captivante prin opțiunile sale de personalizare. Această abordare este menită să facă procesul de lucru asupra sănătății emoționale mai plăcut și mai motivant.
  3. Bazat pe dovezi: platforma oferă intervenții care sunt susținute de dovezi științifice. Aceasta înseamnă că strategiile și instrumentele furnizate s-au dovedit a fi eficiente în promovarea bunăstării emoționale, au fost testate folosind studii controlate aleatorie riguroase și au demonstrat rezultate.
  4. Caracteristici: Platforma REThink este versatilă și se adresează diferitelor grupuri de utilizatori, inclusiv copii, părinți, psihologi și cercetători. Caracteristicile concepute pentru psihologii cercetători oferă posibilitatea de a adăuga chestionare validate, de a crea exerciții terapeutice și de a comunica prin chat. În plus, platforma a integrat o opțiune de setare a mementourilor și notificări de tip „push”. De asemenea, utilizatorii pot primi rapoarte personalizate după completarea chestionarelor și pot accesa diverse intervenții terapeutice în format audio-video.

 

Sumarizând,

platforma REThink este o resursă cuprinzătoare pentru promovarea bunăstării emoționale, oferind intervenții atractive și bazate pe dovezi, care sunt ușor accesibile unei game variate de utilizatori, inclusiv copii, adolescenți, adulți, părinți și profesioniști din domeniul sănătății mintale și al cercetării. . Acesta își propune să ofere sprijin pentru sănătatea emoțională de-a lungul vieții și să pună la dispoziție strategii eficiente pentru cei care au nevoie de ele.

Rethink Platform