Jocul REThink

REThink este un joc terapeutic care utilizează cercetarea psihologică în scopul susținerii tinerilor în descoperirea puterii lor emoționale de supereroi.

Având în vedere că sănătatea mintală în rândul tinerilor este o problemă mondială serioasă, jocul REThink oferă o modalitate accesibilă, atractivă și eficientă de prevenție a tulburărilor emoționale la tineri.

Prima versiune a jocului a fost dezvoltată pentru a funcționa pe dispozitive mobile. Echipa noastră a testat eficiența jocului video terapeutic într-un studiu clinic controlat care i-a demonstrat eficiența în îmbunătățirea stărilor depresive ale tinerilor, abilităților de reglare emoțională și a celor cognitive.

În baza grant-ului REThinkWELL (PN-III-P2-2.1-PED-2019-3837) și grant-ului REThinkEMOTIONS (PCE 136 ⁄ 2021-2023), jocul video este în prezent rafinat și extins pentru a fi compatibil cu toate dispozitivele mobile (nu doar IOS) și testat în cadrul unui cadru medical precis.

REThink Game Sneak Peak

Vezi nivele aici:

Jocul REThink este dezvoltat în jurul personajului RETMAN, care practică Terapie Rațional-Emotivă și Comportamentală pentru ghidarea tinerilor în misiunea de salvare a minții locuitorilor Pământului din calea puterii lui Iraționalius.

REThink este un joc terapeutic online dezvoltat de psihologi și cu o eficiență dovedită în prevenirea problemelor emoționale ale tinerilor.

REThink își propune să aibă grijă de sănătatea emoțională a fiecărei persoane tinere și să îi antreneze abilitățile emoționale într-un mod distractiv. Construiește abilitățile emoționale esențiale pentru a fi fericit și a avea succes în viață.

REThink este un joc terapeutic care utilizează cercetarea psihologică în scopul susținerii tinerilor în descoperirea puterii lor emoționale de supereroi.


Instrucțiuni de joc:

Jocul se bazează pe 7 nivele, fiecare creat să îi ajute pe jucători să dobândească o abilitate unică care să îi ajute să restaureze mintea bună pe Pământ. Primul nivel îi va antrena în citirea emoțiilor oamenilor și în înțelegerea sentimentelor pe care le au. Apoi vor porni către un teritoriu unde pot să învețe să se relaxeze și să fie conștienți de ce îi înconjoară. Ce-a de-a treia misiune a lor este cunoașterea gândurilor bune și cultivarea lor, precum și provocarea celor rele. După ce au trecut de primele provocări, au șansa să schimbe gândurile negative în unele pozitive.

Pentru a dobândi cea de-a 5-a cheie, trebuie mai întâi să rezolve o problemă. Chiar și în timpurile întunecate ale lui Iraționalius, încă există emoții pozitive. Jucătorii au sarcina să le găsească și vor fi mai aproape de salvarea Pământului. Pentru că au antrenat mintea bună, Iraționalius s-a ascuns. Este momentul să îl provoace și să restaureze fericirea și mintea bună. RETMAN este acolo să îi ghideze, dacă ascultă atent, vor găsi cheia salvării planetei din calea lui Iraționalius.