Acasă

 

Oferirea intervențiilor validate științific pentru prevenirea tulburărilor mintale este de o importanță crucială, mai ales în contextul în care mai mult de jumătate din tinerii care suferă de tulburări mintale nu primesc îngrijirea de care au nevoie. În cadrul Digital Affective Technologies in Therapy and Assesment Lab, suntem devotați construirii și testării de instrumente digitale inovatoare, în scopul susținerii celor care au nevoie. Astfel, am dezvoltat jocul online terapeutic REThink, bazat pe cercetarea psihologică, pentru a ajuta tinerii să își descopere puterile emoționale de supereroi. Jocul REThink este în prezent disponibil pe platforma REThink Emotions.

 

Accesează platforma REThink Emotions aici!

Disponibil în App Store și Google Play!

Platforma REThink este o platformă online, disponibilă pe web și pe mobil, care oferă soluții preventive atractive (gamificate) și integrate pentru dezvoltarea stării de bine emoționale a tinerilor.

Scopul nostru este să oferim tehnologii integrate și validate științific care să poată susține tinerii și părinții acestora, într-un cadru medical personalizat, pentru prevenirea tulburărilor emoționale.