Evaluarea ecologică a stării emoționale și instrumente de intervenție

Mood Wheel

MoodWheel este o aplicație disponibilă pe web și mobil care utilizează proceduri de eșantionarea experienței în vederea evaluării dificultăților emoționale curente/anterioare, precum și a emoțiilor pozitive. Scopul aplicației este de a examina valența, controlul și funcționalitatea emoției resimțite de către utilizator.


PsyPills

PsyPills este un instrument psiho-educațional de auto-ajutorare destinat construirii rezilienței la stres și să vizeze (doar) stările emoționale negative moderate și tranzitorii. Acesta se poate utiliza exclusiv sau în combinație cu alte metode sau instrumente.

Pastilele Psihologice (PsyPills) sunt inspirate din Terapia Rațional-Emotivă și Terapia Cognitiv-Comportamentală care are o susținere puternică a eficienței/eficacității în dezvoltarea umană și în tratamentul unei varietăți de tulburări psihologice. 

Aplicația PsyPills a fost testată într-un studiu pilot și a demonstrat efecte pozitive în reducerea suferinței. Ne propunem să testăm eficiența aplicației ca adjuvant al altor instrumente terapeutice din cadrul platformei proiectului nostru.